Wat stop je in de Goodiebag voor je volgende training?

Potloden met jouw bedrijfsnaam.

Potloden met jouw bedrijfsnaam of eigen quote passen prima in een Goodiebag voor jouw workshop of training. De cursisten kunnen ze direct gebruiken omdat ze standaard altijd geslepen worden aangeleverd. Wel zo handig.

Altijd passend bij jouw huisstijl.

Ook zijn ze speciaal uitgezocht om lekker mee te schrijven en te doodlen, dus je geeft ook nog iets leuks weg met een langere attentiewaarde. En er is altijd wel een kleur te vinden die bij jouw huisstijl past.

Met bijpassende hashtag.

Is jouw event gekoppeld aan een speciale hashtag? Geen probleem, het # hashtag-teken is uiteraard ook beschikbaar om op een potlood te zetten.

Een Uniek Potlood in de Goodiebag?

Wij ontvangen veel verzoeken om potloden te leveren voor Goodiebags in ruil voor een vermelding op Social Media. Natuurlijk is dit superleuk. Maar er wordt vaak vergeten dat elk potlood handmatig wordt voorzien van een opdruk. Het is niet even een druk op de knop. En tja, we zijn ook nog eens een “small business” die dus eerst heel veel potloden moet verkopen om er een paar “gratis” weg te kunnen geven. Daarom kunnen we helaas niet op elke aanvraag ja zeggen.

Maar heb je een idee voor een leuke samenwerking dan kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar Jorien via potlood@bloematwork.nl.