een potlood in de goodiebag

wat stop je in een goodiebag?

Wat stop je in de goodiebag voor jouw event of volgende training? Denk eens aan de naam van jouw bedrijf of hashtag van het event op een potlood.

Potloden voorzien van jouw bedrijfsnaam

Jouw klanten zullen er blij mee zijn.

Potloden met jouw bedrijfsnaam of eigen quote passen prima in een Goodiebag voor jouw workshop of training. De cursisten kunnen ze direct gebruiken omdat ze standaard altijd geslepen worden aangeleverd. Wel zo handig. 

26

kleuren potloden om uit te kiezen

#

is ook een van de te gebruiken tekens

3

is de minimale afname per naam/tekst

45.000

woorden kun je schrijven met 1 potlood

een potlood met attentiewaarde

Altijd een kleur potlood te vinden die past bij jouw huisstijl.

Ook zijn ze speciaal uitgezocht om lekker mee te schrijven en te doodlen, dus je geeft ook nog iets leuks weg met een langere attentiewaarde. En er is altijd wel een kleur te vinden die bij jouw huisstijl past.

Is jouw event gekoppeld aan een speciale hashtag? Geen probleem we hebben het # teken in huis.

 

wat onze klanten zeggen?

"Hartelijk dank voor de potloden. Ik ben er heel erg blij mee."

— amanda

een uniek potlood in de goodiebag...

Een opmerking voor alle influencers

Wij ontvangen veel verzoeken om potloden te leveren voor Goodiebags in ruil voor een vermelding op Social Media. Natuurlijk is dit superleuk. Maar er wordt vaak vergeten dat elk potlood handmatig wordt voorzien van een opdruk. Het is niet even een druk op de knop. En tja, we zijn ook nog eens een “small business” die dus eerst heel veel potloden moet verkopen om er een paar “gratis” weg te kunnen geven. Daarom kunnen we helaas niet op elke aanvraag ja zeggen.

Maar heb je een idee voor een leuke samenwerking dan kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar Jorien via potlood@bloematwork.nl.