een potlood als instagram prop

instagram props

De potloden lenen zich perfect om Instagram waardige plaatjes mee te maken.

potloden voor influencers

Leuk onderdeel van een fotoshoot.

Instagram props heb je af en toe nodig voor het maken van foto’s. De potloden van Uniek Potlood zijn super Instagram-waardig en helemaal met jouw eigen naam of bedrijfsnaam erop. Maar een inspirerende quote is natuurlijk ook altijd goed. Een paar voorbeelden van potloden met quotes kun je in de webshop vinden.

Sabrina Visual, @sabrinavisual. Foto gemaakt door Danu Caris

26

kleuren potloden om uit te kiezen

3

is de minimale afname per tekst/naam

20

tekens incl.spaties passen op een potlood

45.000

woorden kun je schrijven met 1 potlood

jouw eigen potloden

Een gepersonaliseerd potlood voor impact.

Het leuke van een eigen potlood als propositie is dat het niet al te duur hoeft te zijn om toch een sterke impact te kunnen maken. Daarbij kun je de potloden keer op keer, hetzij subtiel of meer op de voorgrond, in jouw afbeeldingen laten terugkomen. Voor € 8,55 incl. btw, excl. verzendkosten heb je al een eigen setje van 3 potloden voorzien van dezelfde tekst/naam. Waarbij je dan ook nog eens uit alle kleuren kunt kiezen.

Hipaholic, @hipaholic. Foto gemaakt door Anuschka Odau/Hipaholic

gebruiken als instagram props

Voorbeelden van andere instagram props

Naast potloden zijn er natuurlijk nog veel meer props en het hangt natuurlijk ook een beetje af van welk type feed je hebt. Hieronder vind je een aantal voorbeelden die het altijd wel goed doen op een foto. Paper-time werkplanner, @paper_time_werkplanner. Foto gemaakt door juul fotografie

wat onze klanten zeggen:

"Mooie potloden van goede kwaliteit en fijne persoonlijke aandacht bij de bestelling."

— By Gitte

Nog even een bericht voor alle influencers

Wil je samenwerken met Uniek Potlood?

Wij ontvangen veel verzoeken om potloden te leveren  in ruil voor een vermelding op Social Media. Natuurlijk is dit superleuk. Maar er wordt vaak vergeten dat elk potlood handmatig wordt voorzien van een opdruk. Het is niet even een druk op de knop. En tja, we zijn ook nog eens een “small business” die dus eerst heel veel potloden moet verkopen om er een paar “gratis” weg te kunnen geven. Daarom kunnen we helaas niet op elke aanvraag ja zeggen.

Maar heb je een idee voor een leuke samenwerking dan kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar Jorien via potlood@bloematwork.nl.