Testimonials

wat onze klanten zeggen:

Na bijna elke bestelling ontvangen wij hele leuke bedank e-mailtjes. Hier onder staan er een paar:

"Ik heb heel lang gezocht naar een bedrijf dat ook kleine oplages wil maken."

“De potloden zijn binnen en ze zijn echt geweldig! Heb heel lang gezocht naar een bedrijf die ook kleine oplages wil maken, dus was heel blij toen ik bloem@work vond! Heel erg bedankt! 

—Kim

"Wat ben ik gecharmeerd van de persoonlijke toets."

“Ik mocht vandaag de potloden ontvangen. En wat ben ik gecharmeerd van de persoonlijke toets! Echt heel erg bedankt! De potloden zijn een cadeautje voor mijn metenkind in Haïti die voor de eerste keer naar school kan gaan. Met deze potloden zal hij zeker een goede start maken! Ik vertel overal rond over Bloem@work.”

— Sarah

“Mijn vriendinnen willen allemaal zo’n potlood met hun naam erop. Want het is heel handig. Zo weten we van wie het is. Ik vind de nieuwe kleuren echt heel tof. Ik ga er heel veel plezier van hebben. Bedankt.”

— Merel

“So happy met onze nieuwe potloden! Schrijven wordt een feest! Thx.”

— Fashion Click

“De potloden zijn binnen! Ik ben er erg blij mee. Ik weet zeker dat het bruidspaar er blij mee is. En bedankt voor het kleine, extra potloodje. Groetjes.”

— Isabelle

"Ik heb met verbazing zitten kijken wat het potlood met ze deed."

“Hoi Jorien, ik wou je even iets teruggeven over je potlood. Vanmiddag had ik terugkommiddag met de deelnemers uit Spanje. Alhoewel ik jouw potloden voor een ander doeleinde had besteld, zei iets me dat ik ze vanmiddag ook mee moest geven. Ik heb de potloden aan de deelnemers gegeven. Ik kreeg unaniem de reactie: ‘Er is iets met het potlood.’ Het is geen doorsnee potlood, er straalt iets vanaf. Ik noem ze voor Camino Lifestyle het intentie potlood. Wat betekent dat het potlood de deelnemer de juiste energie mee gaat geven om te werken aan een nieuwe weg. De deelnemers begonnen spontaan allerlei zaken op te schrijven, die gingen rollen, toen ik ze het potlood had gegeven. Dat het een intentie potlood heet heb ik ze pas daarna verteld. Ik heb echt met verbazing zitten kijken wat het potlood met ze deed. Het maakt de naam intentie potlood precies waar!”

— Bianca, Camino Lifestyle