Doopsuiker bedankjes

Een van de leukste opdrachten is het maken van doopsuikers. Er is altijd wel een potloodkleur te vinden die bij het thema of het geboortekaartje past. Ook is het altijd een beetje spannend voor ouders om de naam van hun toekomstige kindje door te geven.

Het komt ook voor dat ouders nog niet willen weten of de baby een jongen of meisje is maar wel vast potloden willen bestellen. Wij werken hier uiteraard aan mee door proefjes te maken van 2 verschillende namen. Via een tussenpersoon ontvangen we dan bericht of het de jongensnaam of de meisjesnaam moet worden.

Komt er binnenkort een nieuw kindje in je gezin en wil je iets unieks geven? Denk dan eens aan een potlood als doopsuiker. Voor meer informatie kun je mailen naar potlood@bloematwork.nl


Dag Jorien,

We hebben zonet de prachtige potloden ontvangen. We zijn overdonderd van de manier waarop de potloden met veel oog voor detail en een persoonlijke toets verpakt zitten. Wij zijn superblij met het resultaat! We sturen je zeker een foto van de potloden bij onze doopsuiker en wij blijven zeker klant in de toekomst.

Een dikke merci!

Groetjes,
William

Dag Jorien, 

Vrijdag werd onze dochter geboren. De potloden zijn echt prachtig! Wat een leuke reacties krijgen we daarover. Bij deze een foto. 

Groetjes,

Eva