Hoe kan ik een gepersonaliseerd potlood bestellen?

Een gepersonaliseerd potlood of een potlood voorzien van een eigen tekst is niet in de webshop te bestellen. Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en kan ook niet worden geruild. Daarom stemmen we graag vooraf goed met elkaar af wat we precies voor je gaan maken. Stuur een mail met jouw wensen naar potlood@bloematwork.nl of vul het bestelformulier in. Wij nemen daarna z.s.m. contact met je op.

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je een aanvraag wilt doen.

BESTELFORMULIER

Minimale afname:

Vanaf 3 stuks maken we een gepersonaliseerd potlood voor je zonder extra hoge instelkosten.

Welke letters en leestekens zijn mogelijk?

  • Maximaal aantal karakters inclusief spaties is ± 20 (hangt beetje van tekst af)
  • Beschikbare karakters zijn de hoofdletters A t/m Z, alle cijfers en een aantal leestekens
  • Leestekens: . , : ; ” – ! & ? ( )
  • Lettertype Univers Light 10
  • Speciale tekens: #, @ en ♥ zijn op aanvraag mogelijk

Neem altijd eerst even contact op: Bij een bijzondere naam of tekst. Of wanneer je net iets meer dan 20 tekens (incl. spaties) nodig hebt.

Welke kleuren potloden zijn er?

Op dit moment kun je kiezen uit 26 verschillende kleuren. Zie foto bovenaan deze pagina. Of ga naar het overzicht potlood kleuren.  Kleuren van links naar rechts: zwart-grijs-donkerblauw-helderblauw-hemelsblauw, turquoise-lichtblauw-petrol-heldergroen-lichtgroen-paars-lavendel-lila-lichtroze-hard roze-roze-rood-bordeaux-oranje-geel-crème-naturel-ivoor-wit-zilver-goud. Twijfel je of de kleur bijvoorbeeld wel bij jouw logo past dan is er een Pantone kleuropgave beschikbaar. Niet alle kleuren zijn standaard op voorraad.

Je kunt verschillende kleuren potloden kiezen als de te bedrukken tekst maar hetzelfde is.

Welke kleur folie wordt gebruikt?

 

Standaard wordt goudkleurig folie gebruikt. Andere kleuren zoals zilver of roze zijn op aanvraag ook mogelijk.

 

 

Hoe worden de potloden verpakt?

Standaard worden de potloden verpakt in een hersluitbaar transparant zakje. Met daaraan een label. Daarna wordt dit zakje gewikkeld in wit tissuepapier om de potloodpunten tijdens de verzending goed te kunnen beschermen.

Andere verpakkingsmogelijkheden zijn:

  • Per potlood in transparant doosje, € 0,35 extra per potlood.
  • Met meerdere potloden in luxe geschenkenveloppe, 2 uitvoeringen kraft met witte strik of wit karton met zwarte strik. € 1,25 per verpakking extra.
  • Met meerdere potloden in een roze of grijs kartonnen “doosje schrijfplezier”, met deksel € 2,00 per doosje extra.

                              

 

BESTELFORMULIER

Hoe verloopt het bestelproces?

Na ontvangst van de order ontvang je van ons een factuur/opdrachtbevestiging. Zodra jij deze hebt goedgekeurd beginnen wij aan de voorbereiding van de opdracht. De potloden worden geleverd nadat de betaling bij ons is bijgeschreven. Verzending gaat altijd via PostNL met een traceerbaar brievenbuspakketje tenzij we anders zijn overeengekomen. Zodra het pakketje op de post is ontvang je de Track&Trace code. Omdat we alles zelf maken kunnen we ook snel leveren, meestal binnen 2 a 3 werkdagen.

BESTELFORMULIER