Hoe kan ik een gepersonaliseerd potlood bestellen?

Een gepersonaliseerd potlood of een potlood voorzien van een eigen tekst is niet in de webshop te bestellen. Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en kan ook niet worden geruild. Daarom stemmen we graag vooraf goed met elkaar af wat we precies voor je gaan maken. Stuur een mail met jouw wensen naar potlood@bloematwork.nl of vul het bestelformulier in. Wij nemen daarna z.s.m. contact met je op.

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je een aanvraag wilt doen.

BESTELFORMULIER

Minimale afname:

Vanaf 3 stuks maken we een gepersonaliseerd potlood voor je zonder extra hoge instelkosten.

Welke letters en leestekens zijn mogelijk?

  • Maximaal aantal karakters inclusief spaties is ± 20 (hangt beetje van tekst af)
  • Beschikbare karakters zijn de hoofdletters A t/m Z, alle cijfers en een aantal leestekens
  • Leestekens: . , : ; ” – ! & ? ( )
  • Lettertype Helvetica Light 10 wordt standaard gebruikt. Univers Light 10 is een alternatief dat op basis van de te bedrukken tekst in een aantal gevallen door Uniek Potlood kan worden gekozen.
  • Speciale tekens: #, @ en ♥ zijn op aanvraag mogelijk

Neem altijd eerst even contact op: Bij een bijzondere naam of tekst. Of wanneer je net iets meer dan 20 tekens (incl. spaties) nodig hebt.

Welke kleuren potloden zijn er?

Op dit moment kun je kiezen uit 26 verschillende kleuren. Zie foto bovenaan deze pagina. Of ga naar het overzicht potlood kleuren.  Kleuren van links naar rechts: zwart-grijs-donkerblauw-helderblauw-hemelsblauw, turquoise-lichtblauw-petrol-heldergroen-lichtgroen-paars-lavendel-lila-lichtroze-hard roze-roze-rood-bordeaux-oranje-geel-crème(uitlopend)-naturel-ivoor-wit-zilver-goud. Twijfel je of de kleur bijvoorbeeld wel bij jouw logo past dan is er een Pantone kleuropgave beschikbaar. Niet alle kleuren zijn standaard op voorraad.

Je kunt verschillende kleuren potloden kiezen als de te bedrukken tekst maar hetzelfde is.

Welke kleur folie wordt gebruikt?

Standaard wordt goudkleurig folie gebruikt. Andere kleuren zoals zilver of roze zijn op aanvraag ook mogelijk.

Welke kleur gum en gumdop wordt gebruikt?

De kleur van zowel het gummetje aan het uiteinde als de gumdop (ferrule) zijn standaard roze en goud. Hierin kan per batch enige variatie in tint zitten. We proberen dit wel altijd zo goed mogelijk per order op elkaar af te stemmen maar dat kan helaas niet altijd worden gegarandeerd.

Hoe worden de potloden verpakt?

Standaard worden de potloden verpakt in een hersluitbaar transparant zakje. Met daaraan een label. Daarna wordt dit zakje gewikkeld in zacht tissuepapier om de potloodpunten tijdens de verzending goed te kunnen beschermen.

Andere verpakkingsmogelijkheden zijn:

  • Per potlood in transparant doosje, € 0,35 extra per potlood.
  • Met meerdere potloden in luxe geschenkenveloppe, 4 uitvoeringen kraft met witte strik, wit karton met zwarte strik, zachtroze met witte strik of neonroze met witte strik € 1,25 per verpakking extra.
  • Met meerdere potloden in een roze, grijs of mintgroen kartonnen bewaardoosje “doosje schrijfplezier”, met losse deksel. € 2,00 per doosje extra.

                              

BESTELFORMULIER

Hoe verloopt het bestelproces?

Na ontvangst van de order ontvang je van ons een factuur/opdrachtbevestiging. Zodra jij deze hebt goedgekeurd beginnen wij aan de voorbereiding van de opdracht. De potloden worden geleverd nadat de betaling bij ons is bijgeschreven. Verzending gaat altijd via PostNL met een traceerbaar brievenbuspakketje tenzij we anders zijn overeengekomen. Zodra het pakketje op de post is ontvang je de Track&Trace code. Omdat we alles zelf maken kunnen we ook snel leveren, meestal binnen 2 a 3 werkdagen.

BESTELFORMULIER