potlood met naam

gepersonaliseerde potloden

Een potlood met naam is een leuk en origineel cadeau idee. 

Een gepersonaliseerd potlood of een potlood voorzien van een eigen tekst is niet in de webshop te bestellen. Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en kan ook niet worden geruild. Daarom stemmen we graag vooraf goed met elkaar af wat we precies voor je gaan maken. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

een potlood met naam laten bedrukken

Jouw naam op een potlood?

Een potlood met naam is een leuk en origineel cadeau. Iedereen vindt het namelijk leuk om zijn of haar naam ergens op te zien staan. Een luxe potlood met voornaam is een uniek presentje voor een verjaardag. Of een perfect geschenk als bedankje voor de juf of de pianojuf.

Maar deze kleurige potloden kunnen even goed dienen als een verantwoord alternatief voor een traktatie. Of belanden in de gebruikelijke snoepzak of Goodie Bag bij het verlaten van een feestje of evenement. Je kunt ze uitdelen tijdens een babyshower of bruiloft. Maar denk ook eens aan een origineel idee voor een naamkaartje tijdens een etentje.

26

kleuren om uit te kiezen

3

stuks is de minimale afname per tekst

20

tekens incl.spaties kunnen worden gebruikt

45.000

woorden kunnen worden geschreven met 1 potlood

potlood voorzien van een bedrijfsnaam

De naam van jouw bedrijf op een potlood?

Een potlood voorzien van een bedrijfsnaam blijft natuurlijk ook altijd nog het perfecte betaalbare relatiegeschenk. Handig tijdens trainingen en workshops maar ook goed te gebruiken als visitekaartje. En je kunt ze uiteraard ook altijd nog jezelf cadeau doen. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

produktbeschrijving van de potloden

bedrukking

We willen alleen maar mooie potloden maken.

De potloden worden per stuk handmatig voorzien van een opdruk. Dit gaat op nog ambachtelijke wijze (letters in spiegelbeeld in een houder).

Hierdoor kunnen allerlei verschillende kleuren worden gebruikt zolang de te bedrukken tekst/naam maar hetzelfde is.

Let op: deze potloden worden handmatig voorzien van een gekleurde folie met een speciale drukmachine. Dit houdt in dat elk potlood er weer net iets anders kan uitzien.  

Vooraf is een proefje (foto) per e-mail altijd mogelijk. Daarnaast is bij gepersonaliseerde artikelen de wettelijke zichttermijn van 30 dagen niet van toepassing.

wat onze klanten zeggen:

"De potloden zijn binnen en ze zijn echt geweldig! Heb heel lang gezocht naar een bedrijf die ook kleine oplages wil maken, dus was heel blij toen ik bloem@work vond! Heel erg bedankt! 

— kim

wat kost een setje potloden?

€ 8,55 voor een setje van 3 potloden

€ 8,55 per set van 3 potloden met dezelfde opdruk op 1 zijde, incl. btw / excl. verzendkosten. De verzendkosten (NL) bedragen bij een setje van 3 stuks € 4,25 voor een brievenbuspakketje met Track & Trace. Naar België is verzending helaas nog steeds behoorlijk duur, namelijk € 9,25 voor een pakketje met Track&Trace. Verder geen eenmalige instelkosten, geen % onder/overlevering en als extra service worden de potloden geslepen aangeleverd.

Voor grotere aantallen werken we met een staffelprijs.

Alle aanvragen voor gepersonaliseerde potloden lopen via een bestelformulier. Of stuur een mailtje naar potlood@bloematwork.nl