Potlood met naamEen potlood met naam is een leuk en origineel cadeau idee.

Een potlood met naam is een leuk en origineel cadeau. Iedereen vindt het namelijk leuk om zijn of haar naam ergens op te zien staan. Een luxe potlood met voornaam is een uniek presentje voor een verjaardag. Of een perfect geschenk als bedankje voor de juf of de pianojuf.

Maar deze kleurige potloden kunnen even goed dienen als een verantwoord alternatief voor een traktatie. Of belanden in de gebruikelijke snoepzak of Goodie Bag bij het verlaten van een feestje of evenement. Je kunt ze uitdelen tijdens een babyshower of bruiloft. Maar denk ook eens aan een origineel idee voor een naamkaartje tijdens een etentje.

Een potlood voorzien van een bedrijfsnaam blijft natuurlijk ook altijd nog het perfecte betaalbare relatiegeschenk. Handig tijdens trainingen en workshops maar ook goed te gebruiken als visitekaartje. En je kunt ze uiteraard ook altijd nog jezelf cadeau doen. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kleine aantallen potloden maar met een grote attentiewaarde.

Voor dit uniek gemaakte cadeau zijn geen grote oplages nodig. Met een minimale afname van 3 stuks heb jij al een eigen potlood met jouw naam erop. De kleuren kunnen dan ook nog eens verschillend zijn als de te drukken naam of tekst maar hetzelfde is. Standaard worden de potloden, per 3 stuks verpakt in een hersluitbaar foliezakje waardoor je dit geschenk zelf nog verder kunt personaliseren door er een klein briefje of iets dergelijks bij in te stoppen. Andere verpakkingen zijn op aanvraag mogelijk.

Produktomschrijving potloden:gepersonaliseerd potlood

  • Herkomst USA
  • HB kwaliteit
  • Non toxic finish
  • Hexagon/zeshoek
  • Geslepen 19 cm
  • Voorzien van een gum aan de top

Bedrukking:

  • Opdruk/embossing standaard in lettertype Helvetica Light 10. Univers Light 10 is het alternatief.
  • Opdruk alleen in hoofdletters
  • Hot foil
  • Max. 20 karakters (incl. spaties)

Prijs

€ 7,95 per set van 3 potloden met dezelfde opdruk op 1 zijde, incl. btw / excl. verzendkosten. Verzendkosten (NL) bedragen bij een setje van 3 stuks € 4,10 voor een brievenbuspakketje met Track & Trace. Naar België is verzending helaas nog steeds behoorlijk duur, namelijk € 9,00 voor een pakketje met Track&Trace. Verder geen eenmalige instelkosten en als extra service worden de potloden geslepen aangeleverd.

Let op: deze potloden worden handmatig voorzien van een gekleurde folie met een speciale drukmachine. Dit houdt in dat elk potlood er weer net iets anders kan uitzien. Vooraf is een proefje (foto) per e-mail altijd mogelijk. Daarnaast is bij gepersonaliseerde artikelen de wettelijke zichttermijn van 30 dagen niet van toepassing.

Wil je potloden met naam bestellen? Kijk hier voor bestelinformatie of stuur een mailtje naar potlood@bloematwork.nl