een potlood als visitekaartje

een origineel en uniek visitekaartje

Wist je dat je een potlood ook heel goed als visitekaartje kunt gebruiken?

een mooi potlood om weg te geven

Mensen worden oprecht blij van een potlood

Een potlood kan heel goed als visitekaartje worden gebruikt. En helemaal als schrijven een belangrijk onderdeel van je bedrijf is. Lees hieronder maar eens hoe Bureau Goed Gevonden de potloden gebruikt.

26

kleuren potloden om uit te kiezen

45.000

woorden kun je schrijven met 1 potlood

3

is de minimale afname per tekst/naam

20

tekens incl. spaties kunnen worden gebruikt

geef een potlood weg als visitekaartje

Mensen worden oprecht blij van een potlood

“Niets leukers dan cadeautjes geven…! Daarom ben ik nog steeds zo blij met mijn nieuwe visitekaartjes!

Ik geef niet vaak een kaartje weg maar als je het doet, dan mag het ook iets bijzonders zijn vond ik. Ik kon alleen niet op het juiste item komen dat ook nog te bedrukken was, totdat ik de unieke potloden van Uniek Potlood tegenkwam.

De reactie van mensen als ik ze een potlood geef terwijl ze een visitekaartje verwachten, is super leuk. Potloden zijn niet alleen toepasselijk voor mij als copywriter, maar zo’n gebaar heeft bovendien precies het effect dat je wilt wanneer je een goede eerste indruk wilt maken. Het is uniek én mensen worden oprecht blij, dat vergeten ze niet snel. Daarbij is de kans groot dat ze het potlood gaan gebruiken en op hun bureau laten liggen waardoor de vaker geconfronteerd worden met mijn merknaam. Dat gebeurt niet zo snel met een gewoon visitekaartje.

Misschien iets om over na te denken voor jou als ondernemer? Welk cadeautje zou het ultieme visitekaartje voor jou organisatie kunnen zijn?

Nog los van het feit dat er natuurlijk talloze andere leuke gelegenheden zijn om een eigen potlood weg te geven! Denk aan een training of een andere bijeenkomst.

 

wat onze klanten zeggen:

"Bedankt @uniekpotlood voor mijn prachtexemplaren!"

— Francoise