juffenbedankjes

een cadeautje voor de juf of meester

Wat geef je de juf of meester als cadeautje om ze te bedanken voor het fijne of bijzondere schooljaar? Of als een verjaardagscadeautje tijdens een juffendag.

wat geef je de meester of juf voor juffendag?

Een mooi potlood voor de juf

Juffenbedankjes en juffencadeautjes verzinnen is altijd weer een uitdaging. Je wilt de juf of meester graag een cadeautje geven voor haar of zijn verjaardag. Of je zoekt een leuk bedankje voor het einde schooljaar. Wat is nu een geschikt cadeautje voor de juf of meester tijdens juffendag of als bedankje aan het einde van het schooljaar?  Het mag niet al te duur zijn. Graag wel een beetje origineel. En juf of meester moet er ook echt iets aan hebben. En niet onbelangrijk, je kind moet het ook leuk vinden om te geven. 

26

kleuren potloden om uit te kiezen

5

standaard juffen/meester teksten

stickers

speciaal voor de juf of meester

#,@,&

diverse speciale tekens mogelijk

potlood met naam van de juf of meester

Denk eens aan een gepersonaliseerd potlood.

Heb je al eens gedacht aan een potlood? Juffen en meesters schrijven vaak nog graag met een potlood. En helemaal als er ook nog een leuke originele tekst op staat. Of zelfs helemaal gepersonaliseerd zijn, door ze te voorzien van de naam van de juf of meester. Wij hebben er de afgelopen jaren al heel veel mogen maken en weten inmiddels dat de meesters en juffen het een fijn cadeau vinden. Waarom?  Omdat ze hun potloden vaak uitlenen aan de kinderen en ze dan ook regelmatig kwijt raken. En een potlood waar JUF of de naam van de juf opstaat wordt net iets sneller teruggevonden.

een juffencadeautje mooi verpakt.

Al onze potloden worden speciaal verpakt.

Om het nog extra feestelijk te maken kun je de potloden laten verpakken in een roze of grijs bewaardoosje schrijfplezier. Dat staat ook nog eens super tof op het bureau. Vanaf 3 stuks heb je al een gepersonaliseerd HB schrijfpotlood voor de juf of meester. Of kies een kant en klaar setje. Zeker weten dat het een juffencadeautje is dat zeer op prijs wordt gesteld.

wat onze klanten zeggen:

ik ben zelf juf en heb een aantal jaar geleden jouw potloden gekregen van een kindje als afscheidscadeau. In de loop der jaren jouw potloden heel vaak getipt als cadeautje en nu bestel ik ze voor mijn eigen kinderen om cadeau te geven. Echt het leukste cadeau wat ik ooit als juf heb gekregen!

— marit

Bedankt voor de goede service! De potloden ontvangen en de leuke doosjes. Vandaag gaat mijn dochter ze geven! We hadden er een leuke pakketje van gemaakt. Ze had er zin in ...

— shirley